Secunia Personal Software Inspector

Forøg Gratis sikkerheden på din PC med Secunia Personal Software Inspector

Beskyt dig mod en af de væsentligste kilder til virusangreb. Nemlig programmer som ikke er opdateret og derfor har svagheder som hackere kan udnytte til deres virusprogrammer.

Med dette gratis program – Personal Software Inspector (PSI 3.0) fra Secunia får du en gratis scanner, der løbende tjekker alle de programmer du har på din maskine. Ikke nok med det så sørger programmet også for at mangelfulde programmer automatisk bliver opdateret

PSI 3.0 giver tredjepart leverandører af software den samme automatiske opdatering som Microsoft har indbygget i deres programmer..

Programmet giver dig en ekstraordinær sikkerhed når computerens antivirusprogram kombineres med Secunia Personal Software Inspector.

Secunia PSI 3,0 er en gratis computer sikkerhedsløsning, der identificerer sårbarheder i de programmer som Microsoft ikke leverer. Sårbarheder som kan udsætte din pc’er for aggressive virusangreb.

Kort sagt, er der tale om en scanner software, der identificerer programmer med svagheder som har behov for at blive opdateret, for at dine data kan være maksimalt beskyttet mod cyberkriminelle.

Din computer har med PSI 3.0 den software der kan sikre at du får de nødvendige sikkerhedsopdateringer der kan minimere din risiko for virusangreb.

Secunia Personal Software Inspector (PSI), automatiserer selv opdateringen af dine installerede programmer, hvilket gør det meget lettere for dig at opretholde en sikker pc.

Ved hjælp af scanneren Secunia PSI 3,0 får du et gratis computer sikkerheds-program, som er livsvigtig for din hjemme-pc er og et effektivt supplement til din antivirus software. Se her hvordan Personal Software Inspector 3.0 virker