Internet sikkerhed, antivirus og IT

Bedste antivirus filtre til spam og andet utøj. De bedste antivirus programmer kan nu forhindre at spam listes ind på din computer og skader dine data eller maskine. Spam er en fællesbetegnelse for skadelig software.

Grunden til disse uskyldigt udseende små programstumper er så farlige er at de både er uautoriseret og som regel ondsindede iværksætter aktioner eller handlinger på din computer kan forurene dine programmer og datafiler.

Spam og trojaner virus spredes som hovedregel rutinemæssigt via e-mail, smart skjult i det mønster af bilag der mange gange er vedlagt den fremsendte e-post. Og det er derfor det er så farlig at åbne sådanne filer. Kun de bedste antivirus filtre kan forhindre at en virus sætter en kædereaktion i gang på din maskine. I værste fald kan en virus sletter din harddisk eller krypterer alle filer så de ikke kan læses. De rigtigt ondsindede angreb er ofte ledsaget af et krav om løsepenge for at du kan få adgang til dine filer i gen. Så pas på. Brug kun de bedste antivirus programmer til at beskytte dit grej.

Den mest udbredte af disse programmer er: virus, keylogger trojanere, malware og adware. Det er derfor vigtig at have en grundlæggende forståelse for hvad det er og hvordan de fungerer. Det vil være en stor hjælp for din når du skal forsvare dig mod disse ondsindede angreb af spam. Du kan finde mange gode råd om hvordan du kan holde din PC spamfri på hjemmesiden www.spywarefri.dk.