Backup – Acronis True Image

Der er mange måder, du hvorpå du kan miste oplysningerne på din computer. Dit barn beslutter at spille Chopin på tastaturet, en spændingsbølge fra lysnettet eller fra en fejl i din hallogen belysning, en virus, eller endda noget så enkelt som fejl på dit udstyr. Derfor er det meget vigtigt og afgørende at du sikkerhedskopierer indholdet af din harddisk hvis du vil være sikker på at beholde alle dine data når uheldet er ude. Ved regelmæssigt at sikkerhedskopiere dine filer og gemme dem et andet sted, kan altid redde dine data, hvis din computer går ned.

Mens en almindelig data backup til diskette, cd eller Zip-drev gemmer dine filer, vil det være optimalt for din pc-sikkerhed, hvis du kunne oprette en nøjagtig kopi (et image som det hedder i fagsproget) af din harddisk? Et image betyder at der laves en total backup af alle dine filer, programmer og brugerindstillinger. Det tager lidt tid og kræver et særligt program men vil også spare dig for meget tid hvis det bliver aktuelt at genskabe din computer. Programmet Acronis True Image Home er et eksempel på sådan et pc sikkerhedsprogram.

Acronis True Image Home  er et robust disk-imaging hjælpe program, der kan kopierer hele indholdet af din harddisk inklusive data og operativsystem filer, personlige indstillinger og meget mere, på en anden disk eller disk-partition. Programmet er enkelt og nemt at bruge og navigere rundt i. Det gælder også guiderne, der kan fører dig gennem processerne til både sikkerhedskopiering og gendannelse af din computer.

Fremhævet funktioner omfatter:

  • Sikker zone – giver dig mulighed for at gemme data til en speciel skjult partition på din harddisk og vil fjerne behovet for at købe en ekstra harddisk.
  • PC Kloning – du kan opgradere til et nyt system disk uden at skulle geninstallere operativsystemet og programmer, eller konfigurere brugerindstillinger.
  • Acronis Snap Restore – lynhurtig genskabelse af din PC fra et billede. Du kan begynde at arbejde på igen efter få sekunder, mens dit system er stadig at blive genskabt.

Acronis tilbyder en gratis test kørsel af produkt og en 30-dages pengene tilbage garanti. Med Acronis True Image Home kan du tage det roligt. Programmet kan beskytte dine familie billeder, personlige dokumenter, selvangivelser, personlige dokumenter og andre vigtige oplysninger så de ikke går tabt for evigt. Så husk begynd med den rigtige pc-sikkerhed.